Spring til indhold
Hjem » Volkswagen ID.Buzz Anmeldelse 2024

Volkswagen ID.Buzz Anmeldelse 2024

    Hjem » Volkswagen ID.Buzz Anmeldelse 2024

    Rating: 4 out of 5.

    De Gode Ting

    Unikt og charmerende design: ID.Buzz er tro mod det originale “rugbrød” med et moderne twist, som får folk til at smile og spørge ind til bilen.

    Praktiske funktioner og rummelighed: Den tilbyder praktiske skydedøre, fleksibel kabineindretning med god plads og mulighed for at sove i bilen på foldet bagsæde.

    Gode køreegenskaber: ID.Buzz føles let at manøvrere på trods af dens størrelse og tilbyder en komfortabel køreoplevelse med hjælpefunktioner som vognbaneassistenten Travel Assist.

    De Mindre Gode Ting

    Kvaliteten af interiørmateriale: Selvom kabinen er stilren og minimalistisk, lader kvaliteten af materialer noget tilbage at ønske, især givet prispunktet.

    Middelmådig lydoplevelse: Lydsystemet i ID.Buzz er ikke imponerende, hvilket er en skuffelse for en bil designet til lange ture og oplevelser.

    Rækkevidde under praktiske forhold: Officielt opgivet rækkevidde er acceptabel, men i praksis, især ved højere hastigheder, falder rækkevidden betydeligt på grund af bilens vægt og aerodynamik.

    • a couple of men standing next to a van
    • three electric vehicles parked in a parking lot
    • the interior of a car with a steering wheel and dashboard

    Overblikket

    Denne anmeldelse af Volkswagen ID.Buzz peger på en bil med både høj charme og funktionalitet, men også med plads til forbedringer især i forhold til materialernes kvalitet og den praktiske rækkevidde. ID.Buzz er ikke blot en elbil; den er en oplevelse, der bringer minder frem hos dem, der husker originalen, og nysgerrighed hos nye generationer. Med sin unikke kombination af retro-design og moderne elbilteknologi tilbyder den et friskt perspektiv på elektrisk mobilitet. Trods visse begrænsninger, står ID.Buzz som et attraktivt valg for dem, der søger noget ud over det sædvanlige i en elbil, og understreger Volkswagens engagement i innovation og bæredygtighed.

    Det Udvendige

    ID.Buzz er en vellykket moderne genfortolkning af den klassiske VW T1. Med sit opsigtsvækkende design og farverige udtryk skiller den sig ud i trafikken og indbyder til nysgerrige blikke. Designet er både nostalgisk og fremadskuende, hvilket gør ID.Buzz til en unik repræsentant for Volkswagen’s elektriske fremtid. Den balancerer mellem det funktionelle og det legesyge, hvilket gør den til et samtaleemne og et frisk pust på elbilsmarkedet.

    Det Indvendige

    Interiøret i Volkswagen ID.Buzz er præget af et minimalistisk og funktionelt design, der dog kritiseres for brugen af billigere materialer. Cockpittet er stilrent, og de lyse farver bidrager til en indbydende atmosfære. Sæderne er behagelige og understøtter en komfortabel køreoplevelse, men kvaliteten af nogle komponenter matcher ikke bilens prissætning. Infotainmentsystemet er moderne, men brugen af berøringsfølsomme knapper kan føre til frustration, da de ikke altid reagerer som forventet.

    På Vejen

    ID.Buzz imponerer med sine køreegenskaber, der gør den let at manøvrere i byen takket være en stram vendekreds og responsive styring. Accelerationen er trinløs og glidende, hvilket giver en behagelig køreoplevelse. Støjniveauet i kabinen er lavt, hvilket bidrager til en rolig køretur, selv på motorvejen. Trods dens størrelse, føles bilen aldrig klodset, og dens elektriske drivlinje leverer kraften jævnt og effektivt, hvilket gør hver tur til en fornøjelse.

    Rivalerne

    ID.Buzz placerer sig i et unikt segment med sit minibusdesign, men når det kommer til rækkevidde og ladetider, konkurrerer den med elbiler som Kia EV6 og Skoda Enyaq iV, som begge tilbyder lignende eller bedre præstationer i disse aspekter. I forhold til design og funktionalitet tilbyder ID.Buzz dog en distinkt pakke, der appellerer til dem, der søger noget ud over det sædvanlige.

    Hvad Er Dommen?

    Volkswagen ID.Buzz er en bemærkelsesværdig elbil, der bringer nostalgi og moderne elbilteknologi sammen i et unikt og funktionelt design. Den er ideel for familier eller grupper, der værdsætter plads, fleksibilitet og et design, der skiller sig ud. Til trods for kritikpunkter omkring interiørkvalitet og praktisk rækkevidde under visse forhold, er dens køreegenskaber, praktiske funktioner og charmerende design nok til at gøre den til et attraktivt valg for mange. Den er et frisk pust på elbilsmarkedet og et bevis på Volkswagens engagement i at udvide deres elektriske lineup med biler, der ikke kun er funktionelle, men også har personlighed.

    Officielle hjemmeside: VW ID. Buzz – Privatleasing af din nye elbil her – Volkswagen

    FAQ – Volkswagen ID.Buzz

    Hvor lang er den reelle rækkevidde for Volkswagen ID.Buzz?

    Den reelle rækkevidde varierer afhængigt af kørestil og vejrforhold, men test viser, at den kan falde betydeligt under den officielle WLTP-rækkevidde på op til 420 km, især ved motorvejskørsel ved højere hastigheder.

    Er ID.Buzz egnet til lange ture?

    Ja, med dens rummelige kabine og komfortable sæder er ID.Buzz velegnet til lange ture. Dog skal man være opmærksom på den reducerede rækkevidde under visse forhold og planlægge opladning derefter.

    Kan ID.Buzz bruges som camper?

    Mens ID.Buzz tilbyder fleksibel pladsudnyttelse, herunder muligheden for at sove i bilen, er den ikke designet som en camper fra fabrikkens side. Volkswagen planlægger dog at lancere en camper-version kaldet California i fremtiden.

    Læs også:Volkswagen ID.7 Anmeldelse 2024